Metsast taldrikule
Tühi kõht? Hall sügis?
Tule parem Lõuna-Eestisse! 1.-17. novembril toimub siin piirimail juba viiendat korda toidugurmaanide lemmiküritus: Lõuna-Eesti maitsed “Metsast Taldrikule”.
Selle raames pakuvad põnevaid mitmekäigulisi erimenüüsid üle 60 külastamist väärt söögikoha.
Kampaania eesmärk on elavdada toitlustusettevõtete külastatavust hilissügiseses vaikeperioodil ning tuua tähelepanu unikaalsele piirkonna toidukultuurile ja eestlaste võimele end kohalikust toorainest ära toita.
Tartu-, Jõgeva-, Põlva-, Viljandi-, Võru- ja Valgamaa metsad on täis erilisi ande, mis viivad maitsemeeled huvitavale rännakule.
Kõik on kohalik! Kõik on oma!
Menüüde hinnad jäävad vahemikku 27-32 eurot ning soovitame laudade broneerimiseks eelnevalt ühendust võtta, kuna nii mitmeski kohas võib külastajate arv olla piiratud.
Rohkem infot toidukohtade ja menüüde kohta:
Jääkaru Kohvik on Jääaja Keskuses vaatega Saadjärvele.
Siin on Jääaja Keskuses asuva Jääkaru kohviku erimenüü:
Põdralihahautis köögiviljade ja punase veini kastmega
Muraka ricotta maius metspähklitega
Menüü juurde käib ka kohalik rabarberimahl, kohvi/tee ja klaas veini.
Hind 27€
Jääkaru kohvik on avatud T-R kell 11-16 ja L-P kell 11-17
Asume Saadjärve kaldal, Äksis Jääaja Keskuses.
Rohkem infot jaaaeg.ee